DESPRE FLAVIN7®

DESPRE FLAVIN7®
CE ESTE FLAVIN7® ?
Flavin7® este nr. 1 in Lume in concentratia de flavonoide. Flavonoidele sunt compusi ai plantelor, care le determina acestora culoarea, dirijeaza reactiile enzimelor, filtreaza razele UV nocive, protejeaza impotriva parazitilor, tocmai de aceea mai sunt numiti ”sistemul imunitar al plantelor”.
CUM A APARUT FLAVIN7® ?
Falvin7® este creat de Institutul de Cercetare Vita Crystal din Ungaria. Aparitia produsului Flavin7® acum 20 ani a fost insotita de o poveste frumoasa, in care a fost implicata viata si starea de bine recastigate de tatal fondatorului Insitutului Vita Crystal, Szabó László, care suferea atunci de o afectiune hematopoietica, incurabila. Succesul Flavin7® in cazul tatalui, a fost motorul continuarii cercetarilor asupra flavonoidelor si sansa de a oferi ajutor tuturor celor care cautau sprijin in tratamentul bolilor similare. Pana in prezent, mii de oameni din Europa, America si Orientul Mijlociu au devenit consumatori fideli ai concentratului de flavonoide Flavin7®. A aparut si zicala : cei care consuma … stiu, marturisind totodata despre rezultatele cu totul exceptionale pe care le-au obtint in urma consumului concentratului de flavonoide, Flavin7®.
 
DE CE SE NUMESTE FLAVIN7® ?
Pentru ca are in compozitie flavonoide rosii extrase din 7 fructe : struguri rosii, mure negre, cirese negre, coacaze negre, soc, porumbele, prune.
CE FACE CA FLAVIN7® SA FIE UNIC PE PIATA SUPLIMENTELOR ?
Cel mai important lucru : Flavin7® este un concentrat 100% natural, NU contine conservanti, coloranti, emulgatori, substante nocive de orice natura ! Acesta este motivul pentru care dupa desigilare, este obligatorie pastrarea la rece (in frigider), deoarece poate altera puterea de actiune a flavonoidelor.
Deloc de neglijat, este prezenta concentratiei maxime de flavonoide, in fiecare produs finit FLAVIN7® indiferent de concentratia de concentratia substantelor active din plantele culese. Astfel, cantitatea de fructe necesara pentru a obtine 500 ml (1 sticla) de Flavin7® oscileaza intre 30-80 kg. Covarsitor pentru indeplinirea acestei performante este procedeul unic de separare moleculara detinut de Insitutul Vita Crystal.
Se adauga si calitatea fructelor selectionate, cultivate in mod natural fara a fi tratate cu substante chimice, bogate in substante biologic active. Toate acestea facandu-se temeinic, fructele care nu corespund fiind eliminate.
Pentru ca nu contine conservanti (sau alte substante de sinteza), siropul Flavin7 este obtinut in instalatii sterile. Sticlele in care se ambaleaza concentratul de flavonoide sunt de asemenea sterile, sterilizarea acestora facandu-se prin ultrasunete. Termenul de valabilitate a produsului Flavin7 este doar un an!
DE CE SA CONSUMAM FLAVIN7® ?
In prezent, organismul uman sufera agresiuni permanente din partea mediului degradat al societatii industriale: poluare chimica, sonora, vizuala si radianta, alimentatie nesanatoasa, stress relational, profesional si lista poate continua. Acest fapt poate determina dezechilibre functionale si chiar afectari organice in corpul fiecarei persoane expuse. Este nevoie deci, de protectie si ajutor !
Flavin7® este eroul vietii moderne. Prin continutul crescut in flavonoide are multiple actiuni benefice in organism.
Datorita miilor de studii medicale efectuate asupra flavonoidelor incepand din 1936 (anul in care savantul maghiar Szent-Gyorgyi Albert le-a descoperit) si pana in prezent au fost confirmate multiple efecte (peste 47) ale flavonoidelor asupra organismului. Se remarca puternice actiuni la nivel cardio-vascular (previne, respectiv scade riscul de aparitie a arteriopatiei si cardiopatiei, in special a aterosclerozei, a infarctului de miocard si a accidentelor vasculare cerebrale) si in cazul afectiunilor tumorale avand un puternic efect anticancerigen. Totodata, studiile au evidentiat si efecte benefice in diabetul zaharat, precum si efectele : hepatoprotector, imunostimulator, antiasmatic, antidepresiv.
CE CANTITATE DE SIROP FLAVIN7® SE RECOMANDA A FI CONSUMATA PE ZI ?
In cazul omului santos, deci vorbim de consum preventiv, se recomanda consumul de 10-20 ml Flavin7 pentru fortificarea si purificarea organismului, timp de 3-4 luni. Dupa aceasta, se poate reduce doza la 5 ml ( peste varsta de 40 de ani se recomanda consumul zilnic de 10 ml) sau se poate face pauza 1-3 luni (pentru ca organismul sa invete sa functioneze si fara ajutor.
In cazul unui organism slabit, Flavin7 se poate administra permanent in doza de zilnica de 10-15ml.
In cazul persoanelor care prezinta una sau mai multe afectiuni, se recomanda consumul zilnic de 15-20 ml, sau chiar mai mult in cazurile grave, pana apare in mod evident si dovedit imbunatatirea starii de sanatate. Ulterior se dozeaza in functie de evolutie si chiar se poate reveni la cantitatea recomandata organismului sanatos.