Informațiile genetice în slujba noastră

Informațiile genetice în slujba noastră

Activitatea de cercetare științifică modernă a dus la descoperirea unor corelații directe dintre structura noastră genetică și bolile contractate de noi. Sunt stabilite anumite variații genetice care sunt avantajoase în caz de îmbolnăviri, dar există și variații genetice cu efecte nefavorabile.
Din punct de vedere al problematicii sănătății publice, bolile cu impactul cel mai puternic sunt bolile cardio-vasculare ( grupa de boli CARDIO), bolile canceroase ( grupa de boli CYTO), precum și problemele legate de îmbătrânirea la nivel celular (grupa TimeX).
În cazul acestor grupe de boli este de importanță crucială cunoașterea influenței variațiilor și activității genetice. În anumite situații favorizante este bine să sprijinim activitatea genetică, iar în cazurile defavorabile vom proceda la limitarea activității la nivel genetic. Cercetările științifice au arătat că anumite substanțe nutritive au o acțiune pozitivă.(ex.flavonoizii) în evitarea unor boli favorizate de configurația genetică, iar în caz de îmbolnăvire fac mult mai ușoară evoluția, vindecarea și depășirea maladiei.
Compoziția produsului Flavin G77 s-a stabilit pe baza rezultatelor cercetărilor internaționale publicate în domeniul genetic și epidemiologic!