Produsul revoluționar OLIMPIQ SXC JUBILEUM

Produsul revoluționar OLIMPIQ SXC JUBILEUM
Organismul îmbătrânește invariabil, riscurile de îmbolnăvire cresc în timpurile prezente și determină pe cei mai mulți să viziteze cabinetele medicilor specialiști. Eforturile cercetătorilor de a găsi leacuri la bolile din ce în ce mai agresive nu sunt în zadar. Acum, vă puteți regenera organismul cu mult mai rapid și mai eficient deoarece puteți avea cu 250% mai multe celule stem.Laboratoarele Vita Crystal din Ungaria, de-a lungul a 10 ani de multiple cercetări, au creat cea mai inovatoare formulă de stimulare a resurselor interne ale organsimului.
 
Astfel, Olimpiq SXC Jubileum 250 % reprezintă noul sistem de amplificare a celulelor stem la îndemâna oricărei persoane! Rezultatele cercetărilor și experiența acumulată în urma administrării produselor, au condus la concluzia că prin consumul anumitor produse naturale putem contribui la întărirea organismului nostru, la prevenirea și tratarea bolilor.Să ne reamintim ce este celula stem:Celula stem este o celulă cu proprietăți regenerative, prin diviziune nelimitată, o celulă care nu este specializată pe o anume funcție, dar care prin diviziune asimetrică este în stare să genereze alte celule asemănătoare, precum și celule cu destinații speciale. Proprietatea cea mai importantă a celulelor stem este aceea, că se pot transforma în orice alt tip de celulă cu funcții specifice ca parte constitutivă a oricărui țesut. Astfel, celule stem pot fi denumite celule de regenerare.
 
Deosebim două tipuri de celule stem: celule stem embrionare (care se dezvoltă în decursul primelor 14 zile de la momentul fecundării) și celule stem adulte (care se regăsesc în cadrul țesuturilor noastre și totodată apar și se depozitează în măduva osoasă).Importanța numărului de celule stem în procesul de regenerareÎn situația în care un organ/țesut nu mai funcționează optim sau a suferit o leziune și astfel fiind necesară înlocuirea celulelor lezate, se transmite către măduva osoasă un mesaj care permite crearea și eliberarea de celule stem către zona afectată din organism. Procesul general de regenerare a organismului parcurge deci, aceste etape: celula stem părăsește măduva osoasă. intră în circuitul sanguin, ajunge la organul/țesutul care transmite mesajul-semnal iar aici se divide și copia celulei se transformă în celula specializată a respectivului organ. Astfel are loc regenerarea și prin aceasta apare vindecarea, acest proces manifestându-se continuu iar frecvența lui ridicându-se la câteva miliarde pe zi în întreg organismul uman. Acest fenomen face posibilă regenerarea țesutului epitelial, să se vindece rănile, să se ”sudeze” oasele și multe altele printre care și procesele de detoxifiere a organismului.Se poate afirma, că scăderea numărului de celule stem este un indicator fiziologic precis al fenomenului de îmbătrânire, a scăderii puterii de regenerare, mai mult chiar, numărul de celule stem este un indicator fiziologic care indică starea generală a sănătății.Cum se poate crește numărul de celule stem Numărul celuleor stem se poate majora prin activitate fizică și consumul unor alimente!Cea mai la îndemână metodă este consumul de preparate cu proprietăți de majorare a numărului de celule stem.
 
Institutul maghiar Vita Crystal a dezvoltat astfel de preparate care au calitatea de a ajuta la multiplicarea pe cale naturală a numărului de celule stem mature, proprii organismului, cu procente variind între 150% și 250% !In ceea ce privește mecanismul de acțiune a amplificatoarelor de celule stem, putem afirma, că în urma consumării lor, se produce la nivelul măduvei osoase, acolo unde se produc și se depozitează celulele stem, o reacție de amplificare a producției și de stimulare a fenomenului de transmitere în circulația sanguină a celulelor stem multipotente adulte (celule care se pot transforma în orice fel de celule specializate ale țesuturilor , cu excepția gameților), crescând astfel într-un timp relativ scurt (câteva ore) la cel puțin 150% numărul celulelor stem circulante.
 
Această majorare fiind ușor evidențiată prin prelevarea unor probe de sânge.În decurs de câteva ore, vom dispune de un plus de 150%-250% de celule stem!Olimpiq StemXCell are două componente. Primul component (capsula A) este un complex antioxidant cu rol protector de celule și care este obținut din flavonoide extrase din 77 de tipuri de plante medicinale și un extract de astragalus care are proprietatea de a proteja capetele cromozomilor (telomeri-capetele fiecărui cromozom care nu se copiază, scurtându-se cu fiecare proces de diviziune celulară ). Administrarea acestui complex antioxidant (capsula A) se face, de preferință pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de administrarea celui de al doilea component (capsula B). În acest mod, se asigură protecția celulelor stem ajunse în circuitul sanguin în urma stimulării măduvei osoase de către componentele nutritive ale capsulei B. Cercetătorii recomandă aportul alimentar după 30-60 minute de la administrarea capsulei B !De menționat că flavonoidele au și multiple alte efecte : menținerea elasticității pereților vaselor sanguine, reduce permeabilitatea (gradu de de permisivitate de traversare a unui perete de către o substanță) lor, reduce riscul apariției aterosclerozei și a cancerului.Componenta a doua, capsula B, acționează asupra producției de celule stem la nivelul măduvei osoase și prin conținutul ridicat de NADH oferă energie tuturor celuleor organismului. NADH este substanța esențială care influiențează în mod direct eficiența celulelor stem și puterea de întinerire a țesuturilor.Descoperiri surprinzătoare ale oamenilor de știință în urma stimulării producției de celule stem adulte propriiÎn urma studierii a aproape 1000 de substanțe din plante, cercetătorii Institutului Vita Crystal au confirmat actiunea de multiplicare a numărului de celule stem în urma administrării anumitor substanțe, alte substanțe având efect de diminuare a numărului celulelor stem, iar altele fiind neutre, nefiind implicate în creșterea sau scăderea numărului de celule stem.Substanțele din plante care au avut efectul cel mai puternic de stimulare a creșterii numărului de celule stem stau la baza creării produsului Olimpiq StemXCell Jubileum. Peste 10 ani de cercetare au condus la crearea acestui produs cu efecte remarcabile !
  • efect de reîntinerire (componenta NADH a fost studiată de cercetătorii de la NASA și în paralel de cercetători australieni care au confirmat acest efect)
  • efect direct , dovedit clinic în tratamentul bolilor inflamatorii ale plămânilor, a sângerărilor și abolilor trombotice, pecum și în cazul realizării transplanturilor. (dr. Kazal Anita –http://medicalonline.hu/gyogyitas/cikk/meglepo_felfedezes_a_tudo_verkepzo_szerv )
  • preparatele speciale de amplificare a celulelor stem pot fi utile la tratarea complicațiilor diabetului, de ex. afecțiunile renale, ale retinei, sechele legate de mărirea gradului de permeabilitate a vaselor de sânge ( Department of Pharmacology, Unversity of Medicine and Pharmacy Târgu Mureș, 2. Ophtalmology Clinic, Târgu Mureș, 3. Department of Pathology, University of Medicine and Pharmacy, Târgu Mureș, 4. Department of Public Helth, University of Pécs, Hungary, 5. Crystal Institute KFT, Eger, Hungary. Doczi-Keresztesi Z. 1,2, Jung J, 3, Kiss I. 4, Mezei T. 3 Szabo L. 5, Ember I. 4 )
  • rata mortalității bolnavilor cu sechele cardio-vasculare este mai mică ți supraviețuirea fără evenimente a fost mult mai lungă ( Circulating endothelial progenitor cells and cardiovascular outcomes. Werner N, Kosiol S, Schiegl T, Ahlers P, Walenta K, Link A, Böhm M, Nickenig G. N Engl J Med. 2005 Sep 8; 353 (10): 999 – 1007. )
  • bolnavii cu migrenă prezentau un număr semnificativ mai redus de EPS, respectiv și celulele EP prezentau devieri funcționale (de exemplu: o capacitate mai redusă de migrație). ( Decreased number an function of endothelial progenitor cells in patients with migraine. Lee ST, chu K, Jung KH et al, Neurology. 2008 Apr 22; 70(17):1510-7. )
  • s-a constatat că în persoanele cu probleme de erecție concentrația de CD34+KDR+EP era mai mică în raport cu grupa de persoane sănătoase. Scăderea numărului EPS era în corelație cu gravitatea problemei de erecție. ( Circulating CD34+ KDR+ endothelial progenitor cells correlate with erectile function and endotheliel function in overweight men. Esposito K, Ciotola M, Maiorino MI, Giugliano F, Autorino R, De Sio M, Jannini E, Lenzi A, Giugliano D.J Sex med. 2009 Jan; 6(1): 107-14 )
  • au fost examinați un număr de bolnavi de stroke (accident vascular cerebral), din punctul de vedere a numărului celulelor EP (celule stem având originea în măduva osoasă și care circulă în sistemul sanguin). S-a constatat, că numărul celulelor EP a fost mai scăzut la persoanele care au suferit accident vascular cerebral grav, pe motiv de ateroscleroză (în raport cu acele persoane, care au suferit accidente vasculare cerebrale pe motiv de embolie). ( Circulating endothelial progenitor cells as a new marker of endothelial dysfunction or repair in acute stroke. Chu K, Jung KH, Lee ST et al. Stroke. 2008 May; 39 (5):1441-7.)
  • s-a constatat că numărul EPS (celule stem având originea în măduva osoasă și care circulă în sistemul sanguin) la persoanele hipertensive a fost cu 56 % mai scăzut în raport cu persoanele de control cu tensiune normală. Acest rezultat s-a stabilit cu excluderea oricărui factor suplimentar de risc. ( Endothelial progenitor cells are reduced in refractory hypertension. Oliveras A, Soler MJ, Martinez-Estrada OM et al. J, Hum Hypertens. 2008 Mar; 22(3):183-90.)
  • Cercetătorii atrag atenția asupra faptului, că prin dializă se în depărtează din organism o serie de produse metabolice nedorite, însă dializa nu modifică numărul celulelor EP aflate în circulație, și prin urmare nici prin dializă nu scăpăm de riscul îmbolnăvirii sistemului nostru cardiovascular.( Endothelial progenitor cell disfunction in patients with progressive chronic kidney disease. Krenning G, Dankers PY, Drouven JW Am J Physiol Renal Physiol. 2009 Jun; 296(6):F1314-22
De-a lungul anilor, administrarea stimulatorului de celule stem adulte proprii au oferit rezutate foarte bune chiar și în cazul pacienților cu afecțiunea (afecțiunile) la care medicina convențională nu mai avea la aîndemână soluții optime.Multe alte studii au relevat faptul că numărul mare de celule stem din circuitul sanguin are drept consecință accelerarea proceselor de vindecare (de exemplu, aceste persoane se refac mult mai repede după un infarct miocardic), creșterea puterii sistemului imunitar, prezența unui sistem osos puternic, rezistența mai mare față de procesele degenerative caracteristice bătrâneții. Pe scurt: atât fizic cât și mental aceste persoane sunt mai sănătoase.