Un produs revoluționar cu substanțe ANTIVIRALE

Un produs revoluționar cu substanțe ANTIVIRALE

Produsul Flavin7 ZinQue, apărut în mijlocul anului 2021, poate fi considerat o INOVAȚIE REVOLUȚIONARĂ, în lumea suplimentelor nutritive. Conține  bioflavonoide ionofore antivirale și minerale.

Acest produs este unul inovator din perspectiva a trei aspecte principale (aspecte pe care le vom detalia în cele ce urmează):

  • Absorbție RIDICATĂ și EFICIENTĂ – datorită ciclodextrinelor
  • Efect IONOFOR – datorită bioflavonoidelor ionofore
  • Efect ANTIVIRAL puternic – datorită bioflavonoidelor și mineralelor antivirale

Înainte să detaliem aceste efecte trebuie subliniat faptul că acest produs a fost supus unei expertize de specialitate în Ungaria, iar mai jos puteți citi opinia oficială a specialiștilor: 

Tradus în limba română:

Versiunea originală (limba maghiară):

Să vedem de ce este produsul REVOLUȚIONAR și cum ajunge la această EFICIENȚĂ prezentată în declarația de mai sus.

Baza acestui produs o reprezintă complexul de bioflavonoide FLAVIN 7. Acest produs un complex de bioflavonoide existent de 20 de ani pe piața suplimentelor nutritive iar eficiența acestui complex a fost dovedită de mai multe ori atât prin experimente de laborator, dar și foarte multe persoane de-a lungul anilor ne-au mărturisit eficiența acestui complex de bioflavonoide.

Absorbția eficientă și ridicată a substanțelor este realizată cu ajutorul moleculelor de ciclodextrine (datorită acestui efect incredibil al ciclodextrinelor, compania noastră folosește la multe produse noi această tehnologie).

Cum funcționează aceste molecule?

Lumea ciclodextrinelor este un domeniu studiat de mai mult timp și de mult timp este utilizat în eficientizarea asimilării  medicamentelor.

Aceste molecule trebuie închipuite ca molecule gazdă, adică aceste molecule pot primi în interiorul lor alte molecule. Ulterilor aceste molceule sunt livrate în diferite locuri în organism, chiar și unde absorbția acelor molecule ar fi una deficitară. Astfel aceste molecule asigură produsului această absorbție de 10-20 de ori mai eficientă față de produsele tradiționale (fără această tehnologie).

În ce constă efectul IONOFOR al produsului?

Produsul Flavin7 ZinQue conține o formă specială a zincului, un zinc ionfor care este capabil să pătrundă în interiorul celulelor cu ajutorul quercetinei, care este un bioflavonoid ionofor, adică acest zinc poate pătrunde foarte eficient în formă ionică prin membrana celulară, cu ajutorul canalor ionice deschise de quercetină.  

De ce este atât de importantă această realizare?

Pentru că zincul pătruns în interiorul celulelor devine o substanță antivirală! Bineînțeles acest efect antiviral este foarte util să fie exercitat în locul unde virusurile se multiplică (în interiorul celulelor). Astfel zincul în celulă (zincul intracelular) este capabil să inhibe enzima necesară pentru replicarea virusului.

Concluzionând aceste informații, putem afirma că, datorită acestor substanțe și datorită utilizării acestor tehnologii de ultimă oră, acest produs poate fi utilizat cu succes atât înainte să fim infectați de virus, dar mai ales în perioada în care suntem infectați, cât și după trecerea afecțiunii, pentru a evita eventuale sechele ulterioare neprevăzute cauzate de infectare.

(citește mai mult)